Pályázati felhívás “Tiszta udvar rendes ház” cím elnyerésére

Felhívás

Nagytarcsa Község Önkormányzata idén is meghirdeti pályázatát a „TISZTA UDVAR RENDES HÁZ 2020.” cím elnyerésére

Idén a pandémia helyzet felülírta az eredetileg tervezett eljárásrendet és határidőket, ezért jelen kiírást az alábbi tartalommal jelentetjük meg:

A „Tiszta udvar, rendes ház” címre „HAGYOMÁNYŐRZŐ INGATLAN” és „MODERN INGATLAN” kategóriában pályázhat a lakóingatlan tulajdonosa vagy használója. A cím adományozásáról a Képviselő-testület dönt a Humánpolitikai Bizottság javaslata alapján 2020. szeptember 30 -ig. A „Tiszta udvar, rendes ház” címet kategóriánként legfeljebb 3-3 díjazott ingatlan tulajdonos nyerheti el. A pályázat díjazottjai oklevelet és plakettet kapnak, valamint pénzjutalomban részesülnek az alábbiak szerint:

  1. Helyezett 30 000 Ft, plakett és oklevél
  2. Helyezett 20 000 Ft, plakett és oklevél

III.      Helyezett 10 000 Ft, plakett és oklevél

A „Tiszta udvar, Rendes ház” cím adományozható annak az ingatlantulajdonosnak, illetve használónak: akinek az ingatlana, és az azon található épület, kert, udvar, valamint az ingatlanhoz tartozó közterület megjelenésében harmonikusan, esztétikusan illeszkedik a környezetbe. Az ingatlan tulajdonosa/használója a településen található folyékony és kommunális hulladékszállítási közszolgáltatást igénybe veszi, az ingatlan építési engedély alapján épült, parlagfűmentes. A pályázónak mind a négy feltételt teljesítenie kell.

A pályázatot a Polgármesteri Hivatalban igényelhető, illetve a www.nagytarcsa.hu honlapról letölthető jelentkezési lapon kell benyújtani, e-mailben vagy személyesen a Polgármesteri hivatalban, ügyfélfogadási időben 2020. augusztus 14.-ig. A nyertes pályázók írásban kiértesítésre kerülnek. és a címek egy községi rendezvény keretében, ünnepélyes eredményhirdetés által kerülnek átadásra, feltehetően szeptember végéig.

Tiszta udvar pályázati kiírás jelentkezési lap