Elektronikus fizetés

Tisztelt Adózók!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2020.03.09-én (hétfő) 09:00-tól bevezetésre került az online, bankkártyával történő adó befizetés Nagytarcsa Község Önkormányzatánál (ASP Elektronikus Fizetési szolgáltatás, ASP e-fizetés), melynek következtében az adók, díjak, illetékek elektronikus úton történő befizetése válik lehetővé.

A https://e-onkormanyzat.gov.hu oldalra kattintva az ügyfél a kiválasztott önkormányzathoz tartozó adó-, díj- és illetékfizetési kötelezettségét (pl. gépjárműadó, kommunális adó, telekadó, építményadó) elektronikus úton teljesítheti, az interneten keresztüli bankkártyás fizetés segítségével. Az Elektronikus Fizetési szolgáltatás igénybevételéhez KAÜ bejelentkezés (pl. ügyfélkapus azonosító) szükséges, és egy tranzakcióval akár több adószámlán fennálló tartozás is befizethető.

Tájékoztatjuk továbbá Önöket, hogy a sikeres fizetéseket követően a bankok által küldött visszaigazoló SMS tartalmára nincs ráhatásunk. Az SMS-ben esetlegesen előforduló Budapest városnév a Magyar Államkincstár székhelyére utal, nem a kedvezményezett önkormányzatra.

A szolgáltatás igénybevétele elektronikus azonosítást követően lehetséges!

 Részletes leírás

Nagytarcsa, 2020. március 9.

Ancsin László Zoltán

jegyző