Óvodai beiratkozás

Tisztelt Szülők!

Értesítem Önöket a Csillagszem Óvoda beiratkozás rendjéről:

Az Emberi Erőforrások Minisztere – A vészhelyzet kihirdetéséről szóló 40/2020.(III.11.) Korm. rendeletre figyelemmel- a 2020/2021-es nevelési évre történő óvodai beiratkozásról szóló 7/2020. (III.25.) EMMI határozatában a 2020/2021 nevelési évre történő óvodai beiratkozások vonatkozásában egyedei eljárási szabályokat határozott meg:

Minden olyan gyermek, aki 2021 augusztus 31-ig betölti a 3. életévét és rendelkezik érvényes Nagytarcsai állandó vagy tartózkodási címmel és jelenleg nem rendelkezik érvényes óvoda jogviszonnyal,
automatikusan felvételt nyer.

Azok a gyermekek, akik jelenleg nem rendelkeznek Nagytarcsai lakcímmel, de életvitel szerűen Nagytarcsán élnek, azok értesítést a lakhelyük szerinti körzetes óvodájától kap.
A felvételi határozatokat postai úton a Belügyminisztérium Személyi adat-és lakcímnyilvántartásából (SZL) kapott lakóhely adatok alapján kerülnek kipostázásra folyamatosan. Kérjük türelmüket.

A megváltozott helyzetre való tekintettel sem a gyermekek csoportját sem a pedagógusok személyét nem tudjuk előre megmondani.
Mindezek pontosítása előreláthatóan 2020 augusztus vége.

Minden egyéb kérdésüket kérnénk, írásban a csillagszem.beiratkozas@gmail.com címre küldjék.

Hauptmanné Baraksó Katalin
óvodavezető