Bölcsődei felvételi kérelem

Tájékoztató a Bölcsődei felvételről

2024-2025 gondozási- nevelési évre

 

Tájékoztatom a Tisztelt Szülőket, hogy a bölcsődei ellátás iránti igényüket a „Kérelem a bölcsődei ellátás igénybevételéhez” nevű formanyomtatványon tehetik meg. A formanyomtatvány letölthető a Község honlapjáról vagy személyesen átvehető a bölcsődében

Leadási határidő: 2024.05.24.

A bölcsődei felvétel kritériuma: Elsősorban a munkát vállaló szülők, vagy munkavállalást elősegítő, iskolarendszerű oktatásban részt vevő szülők gyermekei számára biztosítjuk a bölcsődei ellátást. Ezen kívül orvosi javaslatra ill. szociális indok, vagy gyermekvédelmi határozat alapján rászoruló gyermekeket előnyben kell részesítenünk a felvételkor. A kérelemhez kérem ezen dokumentumokat is csatolják.

Milyen dokumentumra van szükség, ha a szülők munkavégzésük miatt kérik a felvételt?

Amennyiben a szülők munkavégzés miatt kérik gyermekük bölcsődei elhelyezését, mind az anya, mind az apa részéről egy hónapnál nem régebbi munkáltatói igazolást kell benyújtaniuk a jelentkezési lappal egy időben, de legkésőbb a bölcsődei beszoktatás megkezdése előtt 2 héttel. Ennek hiányában a leendő munkáltató/foglalkoztató igazolása arról, hogy a szülő nála alkalmazásban fog állni, megjelölve annak kezdő időpontját is.

 

Nagytarcsa, 2024.05.02.                                                                   Mikó Lajosné

Intézményvezető

 

Felvételi Kérelem