Településrendezési eszközeinek eseti módosítása

Tisztelt Lakosok!

 

Ezúton értesítjük a Tisztelt Lakosságot, hogy megkezdtük Nagytarcsa Község településrendezési eszközeinek eseti módosítását több részterületre vonatkozóan.

A módosítás tervezetét a településtervek tartalmáról, elkészítésének és elfogadásának rendjéről, valamint egyes településrendezési sajátos jogintézményekről szóló 419/2021. (VII. 15.) Korm. Rendelet (továbbiakban: Korm.R.) értelmében társadalmi egyeztetésre bocsátjuk. A veszélyhelyzet ideje alatt egyes szervezetek működésére vonatkozó, továbbá egyes közigazgatási eljárási szabályok megállapításáról szóló 146/2023. (IV.27.) Korm. rendelet 2.§-a szerinti eltérő rendelkezések értelmében a partnerségi egyeztetést elektronikus formában folytatjuk le. A tervanyag a hirdetmény mellékletében megtalálható.

A Korm.R. alapján a partner, illetve a lakosság észrevételeinek és javaslatának közlésére az alábbi lehetőségeket biztosítjuk:

  1. írásbeli észrevétel megküldése 2024. március 18. napján 12 óráig a muszak4@nagytarcsa.hu email címre,
  2. írásbeli észrevétel leadása a Hivatal ügyfélszolgálatán,
  3. közvetlenül az E-TÉR felületre történő feltöltéssel, a felületen megadott határidőn belül.

 

Az E-Tér felületen történő véleménynyilvánítás folyamata a következő:

A Partner az IDM-ben legalább magánszemélyként regisztrál és a rendszerbe bejelentkezik. Ezt követően az elektronikus felület automatikusan irányít a megfelelő oldalra, és lehetőséget ad a vélemény feltöltésre.

A regisztrációhoz segédletet az OÉNY regisztrációs segédlet oldalon talál. (https://www.e-epites.hu/sites/default/files/csatolmanyok/hasznalati_utmutato_-_partnerek_szamara.pdf).

 

 

Tisztelettel                                                       Gulyás Tamás István

polgármester

 

 

 

Mellékletek:

AT-6-m_20240228

NT_TSZTHESZmod6_20240228

SZT-6-m_20240228

TSZT-6-m_20240228

TSZV-6-m_20240228