Tájékoztatás

Tisztelt Lakosság!

Örömmel tájékoztatom Önöket, hogy a Rét utca teljes szélességű aszfaltjavítása elkészült, valamint kialakításra került egy murvázott személygépkocsi parkolóhely, amely az iskolai parkolási gondokat enyhíti.
Tervezői egyeztetés után megkaptuk a Magyar Közút Zrt. hozzájárulását a Zrínyi utcai gyalogátkelő befejező javítási munkálataihoz, amely a napokban megkezdődött és ezzel kialakíthatóvá válik a végleges állapot.
Folyamatban van a Petőfi utcai buszöböl pár és gyalogátkelőhely fennmaradási munkálatainak kivitelezése is, amelyhez a napokban várjuk a Magyar Közút Zrt. engedélyét. Ezt követően kezdődhet meg a befejező kiviteli munka.
Továbbá tájékoztatom Önöket, hogy korábbi kérésüknek megfelelően a Nagytarcsa, Széchenyi utca (páros házszámozású oldal), Tessedik utca (páratlan házszámozású oldal) egy – egy oldalán, valamint a Szent István körút Szent László utcáig történő szakaszán járda épül. A kivitelezés a napokban elkezdődik, kérem az érintett lakosokat, hogy a kivitelezés során együttműködő magatartást tanúsítsanak, illetve a járda nyomvonalába eső építményeket, műtárgyakat, növényeket távolítsák el.

Tisztelettel:
Rimóczi Sándor Vilmos
polgármester