Nagytarcsa rendelő tájékoztatása

Kedves Páciensünk!

Az anyajegyek, kisebb-nagyobb bőrkinövések gyakran semmi problémát nem okoznak. Kis százalékban azonban előfordul, hogy egy korábban békés anyajegy változni kezd, növekszik, viszket, hámlik, vérzik, vagy épp új bőrkinövés jelenik meg, ami fájdalmat, problémát okoz. Ilyen esetekben mindenképp érdemes megmutatni szakembernek.

2022. december 16-án (pénteken) 11-13 óra között ingyenes szűrővizsgálat leszrendelőnkben (tehát az anyajegyek szűrővizsgálatán túl, más egyéb bőrgyógyászati problémák miatt is jelentkezhetnek)!

A vizsgálat menete:

Az Ön által problémásnak vélt anyajegyről, bőrkinövésről, elváltozásról szemrevételezés után dermoszkópos fotót készítünk és a panasszal, anamnézissel együtt telemedicinás csatornán keresztül eljuttatjuk az ország 4 kijelölt bőrgyógyászati klinikájának egyikére.

A telemedicinás távkonzultációban a bőrgyógyász professzor megtekinti a beküldött anyagot és távleletezéssel kiértékeli.

A kész szakvéleményt visszaküldi nekünk és mi ezt továbbítjuk az Ön email címére.

A teljes folyamat Önnek díjmentes, a rendelőnkben elvégzendő állapotfelvétel kb. 20-25 perc, a távlelet megérkezése és továbbítása tapasztalatunk szerint kb 2-3 hét.

Fontos!

A rendelőnkben nem végzünk bőrgyógyászati szakrendelést, sem melanóma szűrést! 

Amikor lefotózzuk az érintett anyajegyet nem adunk szakvéleményt, csupán rögzítjük a tényeket. Szakvéleményt csak a távleletben fog kapni! 

Amennyiben szeretne részt venni a szűrésen, kérjük mihamarabb jelezzen vissza e-mailben vagy telefonon.

Üdvözlettel
Nagytarcsa rendelő munkatársai