ELMŰ TÁJÉKOZTATÁS

Társaságunk, mint elosztói engedélyes számára kiemelt jelentőséggel bír elosztóhálózatának oly módon való működtetése, mely a legnagyobb mértékben szolgálja felhasználóinak, partnereinek illetve minden más érintettnek az érdekét. Ezen tevékenységünk során egyes esetekben a más módon el nem végezhető munkák és kapcsolások érdekében kénytelenek vagyunk az elosztóhálózathoz való hozzáférést szüneteltetni, a villamosenergia-ellátás és felhasználás folyamatosságához szükséges munkákat előzetes értesítés után elvégezni.
Munkatársaink a felhasználók számára áramszünettel járó hálózati beavatkozásokat úgy szervezik, hogy a zavartatás mértéke minél kisebb legyen, azonban előfordulhat az is, hogy társaságunk számára nem áll rendelkezésre minden szükséges információ, így egyes esetekben törekvésünk nem, vagy nem megfelelő mértékben valósul meg. Ezért kérjük Önöket, hogy a tudomásukra jutó eseteket számunkra jelezni szíveskedjenek, hogy a közös egyeztetés, a mindegyik fél számára megfelelő megoldás megtalálása minél előbb megvalósuljon! Ezt elősegítendő az alábbiakban felsoroljuk a közeljövőben tervezett hálózati beavatkozásainkat illetve felhívjuk szíves figyelmüket a tervezett áramszünettel járó munkálatok honlapunkon történő elérhetőségére is.
https://elmuemasz.hu/…/hirekaktualitasok/karbantartasok
Bízunk benne, hogy tájékoztatásunkkal és intézkedéseinkkel hozzájárulunk településük polgárainak, intézményeinek minél zavartalanabb villamosenergia vételezéséhez és tevékenységünket megelégedésükre folytathatjuk. Köszönjük megértésüket és türelmüket. ELMŰ Hálózati Kft.
 
2021.06.23-án és 25-én a karbantartás várhatóan az alábbi utcákat érinti:
 
Ady Endre utca
Arany János utca
Bánki Donát utca
Bocskai köz
Bocskai utca
Ezerjó utca
Hárslevelű utca
Hegybíró utca
Honvéd utca
Hordó utca
Jedlik Ányos utca
Kossuth utca
Laktanya utca
Leányka utca
Nektár utca
Othelló utca
Puskás Tivadar utca
Rózsa utca
Somló utca
Sport utca
Szarvaspusztai út
Széchenyi utca
Szőlő utca
Teller Ede utca
Tokaji utca
Tompa Mihály utca
Vadvirág utca
Vincellér utca
Zrínyi utca